Persbericht

Quest for Growth investeert 2 miljoen euro in EclecticIQ

1 december 2020

EclecticIQ, wereldwijde technologieleverancier op het gebied van cyber threat intelligence, hunting en incident respons, heeft onder leiding van Ace Management - één van Europa’s grootste investeerders in cybersecurity - €20 miljoen ($24 miljoen) opgehaald in een Series C-financieringsronde.

Quest for Growth investeerde €2 miljoen in deze ronde, als co-investering met het Capricorn Digital Growth Fund. Katrin Geyskens zal de raad van bestuur van EclecticIQ vervoegen als vertegenwoordiger van Capricorn Partners.

Andere investeerders voor deze financieringsronde zijn Invest-NL, Arches Capital en bestaande investeerders INKEF Capital, KEEN Venture Partners en KPN ventures. Dit brengt de totale opgehaalde financiering van de onderneming op €47 miljoen voor een periode van vier jaar. EclecticIQ wordt hiermee één van de best gefinancierde Europese cybersecurity scale-ups.

De financiering zal worden besteed aan het intensiveren van haar dienstverlening richting overheden, grote ondernemingen en serviceproviders, het uitbouwen van EclecticIQ’s portfolio, alsook het verstevigen van de mondiale basis van de het bedrijf. Met deze investering versnelt EclecticIQ de strategische transitie van toonaangevende threat intelligence-platformleverancier tot een innovatieve wereldwijde leider in cybersecurity.