Press release

Quest for Growth wins ABAF-BVFA award

2 December 2021

De ABAF/BVFA Awards voor Beste Financiële Communicatie zijn een jaarlijkse beoordeling op basis van opinies van financiële analisten en georganiseerd door de Belgische Vereniging van Financiële Analisten BVFA. Met deze prijzen wil de BVFA de Belgische beursgenoteerde ondernemingen belonen die zich onderscheiden op het vlak van communicatie met de financiële gemeenschap. Bij haar beoordeling houdt de BVFA rekening met financiële informatie, niet-financiële informatie en activiteiten op vlak van investor relations van de deelnemende ondernemingen. In 2021 werden deze voor de 61ste keer uitgereikt.

Dit jaar keerde de BVFA een prijs uit voor “Best Holding & Investment Company”, die gewonnen werd door Quest for Growth. De deelnemende analisten prezen Quest for Growth ondermeer voor zijn snelle rapportering, de kwalitatieve informatie per segment en de gedetailleerde communicatie over de portefeuille, inclusief maandelijkse informatie over alle transacties en wijzigingen in de portefeuille.

Yves Vaneerdewegh, lid van het directiecomité van Capricorn Partners en effectieve leider van Quest for Growth: “We zijn erg verheugd dat de inspanningen van ons team op vlak van communicatie en de doorgedreven transparantie van Quest for Growth worden erkend en geapprecieerd door de financiële analisten die het aandeel opvolgen.”